Har bråkat med mitt hår hela jäkla kvällen för att få ut alla hårförlängningar, tre hela timmar tog det med alla tovor och skit. Att kunna dra fingrarna genom håret utan att fastna någonstans är så himla underskattat.
Blir inga förlängningar nu, kanske till nästa sommar men fram tills dess ska jag njuta haha.
 
Nog pratat om mitt tråkiga hår, världens bästa 11åring hade födelsedag idag och det har firats enda sen i lördags.
Sjöng vid 7tiden för honom, sedan stack han till skolan så då sa mor och far till mig och min syster som bor i London som var hemma över helgen att vi skulle sätta på oss något annat än mjukiskläder eftersom vi skulle åka iväg på en liten tripp (i min familj går alla alltid i mjukisdressar haha, mjukisfamiljen nr1). 
Så skjortan åkte på och sen var det bara att hoppa in i bilen. Vi hamnade på en mysig restaurang tillslut och det var så himla uppskattat. Älskade, underbara föräldrar vad ni är gulliga!
På eftermiddagen blev det tårtkalas innan Linda tog tåget till arlanda och resterande tid har gått åt till att dra i håret satt säga.
 
Under helgen var det kräftfiske så hela familjen inklusive våra hundar + syrran och hennes sambos två hundar. Kan lova er att det var fullt hus!
Jag och Linda sov i husvagnen, dödsmysigt eftersom regnet smattrade sådär skönt på taket.
Vi spelade kort och myste mest. Var ju tyvärr ganska dåligt väder så vi kunde ha någon volleybollturnering som det var tänkt. Jag satte istället ihop en musiktävling som vi körde. Grymt bra helg!
 
Nu ska jag börja småpacka lite innan jag ska kika på Paradise hotel. Ha en fortsatt trevlig kväll hörni, jag njuter av min sista hemmakväll i Sverige för imorgon är det min tur att besöka arlanda!