Halloj på er!
Ligger för tillfället under täcket med Nellie och en kopp te så tänkte att det kanske var ett bra tillfälle att kasta upp något här.
Vi fortsätter väl där vi slutade sist tycker jag!
Åkte till Äppelbo under helgen och spenderade hela lördagen på Flygfesten i Dala-Järna. Extremt trevligt! Vi var jag och grabbarna, Emelie och Robert och sedan några av deras polare. 25 000 pers befann sig på flygfältet den dagen, helt galet!
 
Under fredagskvällen åkte vi på Trollbröllopet. Där snackar vi fredagsmys! Jäklar vilken fredagkväll vi hade tillsammans med ca700 andra personer.
En teater på riktigt grov, gammal dalmål. Ett måste att se helt enkelt!
 
Har jobbat på som innan och jag trivs fortfarande lika bra. Men det förstås, lite semester kommer sitta som en smäck!
Har spenderat många dagar i Stjärnsund nu i augusti då solen ÄNTLIGEN hittat fram till Sverige. Tack o lov säger vi.
Hade en lång härlig kvällspromenad med Elin bland annat.
 
I måndags så tog jag och Sandra båten ut på äventyr och njöt i flera timmar ute på sjön. Jordgubbar, choklad och en Ramlösa mango satte ribban på den dagen. Svårslagen dag!
 
 
Fick en för tidig födelsedagspresent av mina kära mor då jag önskade mig en Merck's manual och mamma svarade: "Här, ta kortet och beställ den direkt!" Någon vecka senare hade jag den i famnen. SÅ GLAD!
 
Har varit en sväng till ishallen också för lite hockey. Leksand mötte Almtuna i vår lilla ishall. Som 957 laxar i en liten laxask stod vi ihoptryckta och klämdes. Men så trevligt det var!
På fredag blir det ispremiär för min egna del, längtar som fasen ska jag säga er!
 
I helgen väntas kräftfiske med finbesök från Äppelbo och ett för tidigt kalas för Viktor som fyller år på tisdag nästa vecka. 
Nu har jag bara 5 arbetspass kvar på Avesta lasarett så jag ska knega som attan sista tiden nu. Hoppas ni får en fortsatt trevlig sommar så får vi se nästa gång vi ses. Hej så länge!