Sist vi hördes av så skulle jag på Halv 8 hos Salla där vi blev bjudna på en lasagne i världsklass, kanongott verkligen. Jag som personligen är extremt svag för lasagne älskade givetvis matvalet haha. Sedan bjöds det på äppelpaj med vaniljglass, tipptoppkväll!
 
Under torsdagen så hade jag en av terminens roligaste lektioner hittills då vi ÄNTLIGEN fick lära oss att sy. Vi fick dessutom lära oss att lägga lokalbedövning och att göra kirurgiska knutar. Jag var överlycklig!
 
På fredagen mötte jag på förmiddagen upp min klass för att ha lite brunch. Så extremt gott! JÄTTEMYCKET mat verkligen haha. 
 
Efter brunchen åkte vi till skolan för att lära oss att utöva tarmrensningsmetoder.
 
Sedan på kvällen skulle jag och Terese till ett ställe där det finns en massa konstiga öl vi skulle prova, men vi hittade inte på det så det slutade med en ölkväll i gamla stan istället på Kiwi bar och Donegan's där vi träffade på massa polare. Jättetrevlig kväll!
 
Under lördagen åkte jag och Terese och lämnade av lite gamla kläder till ett ställe man kunde donera de till, innan vi åkte till Alfa för lite shopping, för att sedan avsluta dagen med pizzabak och film. Skön bakisdag om jag får säga det själv.
 
Söndag och måndag har varit riktiga latdagar. Jag har verkligen försökt vilat mig frisk denna förbaskade förkylning som faktiskt äntligen börjar ge med sig. Har fått en del plugg gjort iallafall vilket var skönt. Avslutade denna måndag med en timmes promenad med farmakologin så nu kan jag den också.
Hoppas ni haft en bra helg! Nu laddar vi för ny vecka! :)
 
läkarstudent, riga,