Ujuj vilken katastrofalt lång tystnad det varit här nu. 
Har varit fullt upp som vanligt för mig med skola, hockey och sverigevisit. Men nu ska nu få höra vad jag gjort!

Under Valborg så var jag hemma i över en vecka, supernajs. 









Sedan har jag spelat hockeykupp här i Riga där det var tänkt att jag skulle få representera Lettland förstås, men pga ekonomiska problem för Ukraina så ställde jag upp för att spela för de istället. Flera lag drog sig ur så kuppen kändes inte så seriös, så det gjorde mig inget att spela för de.
2 dagar med 5 matcher totalt. Det jobbiga var att vi fick spela 2 matcher direkt efter varandra under både fredagen och lördagen, så energinivån var på minus under andra matchen.
Vi slutade som tvåa iallafall. Jag fick göra några mål varav två av de jag är ruskigt stolt över. Även en avgörande straff fick jag sätta, så himla kul. 
Samma helg spelade jag även två seriematcher, en med damlaget och en med herrlaget. Vi håller nämligen på att kvala med killaget så det är väldigt kul. Vi vann och tog oss vidare, segertåget tuffar vidare.




Skolan rusar på som bara den. Senast jag skrev här höll jag på med obstetrik och gynekologi. Sen dess har jag haft psykiatri och infektionssjukdomar som jag har 2 lektioner kvar av. Sedan börjar internmedicin och sedan får jag sommarlov. Jippikayay!

Nu ska jag ta mig en liten lur innan jag ska ut och dricka lite vin med tjejerna. Hoppas ni har en trevlig torsdag!