Hej på er mina kära läsare!
Var helt slut igår verkligen. Psykiskt som fysiskt. Jag sov inte en blund natten till fredag och skrev mikrobiologiexam 9-11. Efteråt kändes det bra och jag hade en riktigt bra magkänsla över det hela. Så jag åkte hem, deckade i sängen och sov i två timmar. Vaknade upp och det stod på facebook att våra betyg från examet hade börjat kommit upp. Jag fick nu panik. Shit, tänk ifall jag hade failat? Tänk ifall det ännu inte var över och att jag behövde fortsätta med denna press och stress ännu en vecka? Jag orkar ju inte det..
En timme tog det ungefär innan mitt betyg kom upp och jag fick det bekräftat att jag hade passat och nu var klar med pre-clinics. Det går inte ens att förklara den känslan, den glädjen alltså. 
 
Det kanske inte låter så stort i era öron, men det är verkligen en stor grej. Haha kändes lite som när man tog studenten, kanske bättre ändå. 
Den värsta tiden är över. Jag kommer inte längre behöva sitta hela dagarna och plugga utan jag kommer ha så mycket mer fritid och ni kan inte ens föreställa er hur mycket jag har längtat efter det.
Jag kommer ha tid att träna igen, att koppla av, att göra så mycket roliga saker och inte stressa. Att jag inte fått magsår eller dylikt under det senaste året är rena rama miraklet.
 
Så jag började min första lediga dag på Alfa där jag strosade runt och shoppade för glatta livet. Älskar att shoppa i Riga för det är så löjligt billigt. 
Köpte en vårjacka och en t-shirt från Zara, sen inne på H&M hittade jag en klänning, ett linne, en blus, ett par shorts och lite småkrams. Sen köpte jag även en parfym från Escada som luktar helt galet gott, mineralpuder, en deo och en ny smak till min Soda stream med mango och persika, namnam!
Allt detta för strax under tusenlappen, helt jäkla galet!
Är helt kär i jackan från Zara, den kommer vara en favorit under våren och sommaren.
 
Nu ska jag städa lägenheten lite och sen ikväll ska jag träffa en polare. Hoppas ni har en grym lördag!