Ingen har väl undgått skolskjutningen i Florida som inträffade förra veckan. Jag blir så otroligt ledsen när jag läser om alla dessa skolskjutningar. Hur ska man någonsin våga skicka sina egna barn till skolan? 
Alla stackars barn som dog, och alla de som överlevde som för alltid kommer behöva bära med sig detta. Alla familjer som nu är trasiga. Det är så otroligt tragiskt. Det ska bara inte få hända.

På min lillebrors skola är det tumult just nu faktiskt eftersom det varit allvarliga slagsmål där en person fick sin arm avsparkad av ett gäng. I skolan. I samma jävla byggnad som min lilla älskade bror var i. 
Folk har med sig soft air guns och möjligtvis ännu allvarligare vapen. Det är allvarliga hot om vad som komma skall, och folk är rädda för att gå till skolan. Detta är alltså personer på högstadiet. Kan ni tänka er? 
Jag är otroligt rädd för att något ska hända min fina lillebror, men det är den verklighet vi lever i idag.
Vi ska helt enkelt behöva vara rädda när vi släpper av våra småsyskon vid skolan. Det är så våra fantastiska politiker har format det här samhället. Inte en enda liten notis har jag sett i tidningen om det här. Två polisbussar var på skolan och hämtade upp elever som varit delaktiga i misshandeln. Inte ett ord.
Är man erbjuden att gå i skolan helt gratis, för att få en utbildning helt gratis, ALLT SERVERAT PÅ SILVERFAT, och man beter sig på det här sättet, då behöver man inte ha nån plats i skolan. 
Jag blir så otroligt arg och frustrerad bara jag tänker på det här. 
Nu får alla världens politiker rycka upp sig, få fingrarna ur arslet och göra det säkert för barnen att gå i skolan. 
Kör dit steroidpumpade snubbar från Securitas och betala de vad som helst, bara de ser till att det är säkert för eleverna. 

Idag så handlade lektionen om dehydrering och hur man ska ersätta barnen med vätska. Så man fick träffa en egen patient och bedöma ifall man tyckte att patienten behövde intravenös vätska eller ifall det var möjligt för patienten att dricka själv, och sedan räkna ut hur mycket barnet behöver dricka dagligen som man alltså gör i förhållande till barnets vikt. 
Det är ju så roligt att jobba med barn. De är för söta! 
 
Imorgon vankas välkomstfest med svenskarna och jag har blivit tilldelad ett lag, så jag är supertaggad verkligen. Kommer bli superbra tror jag. Får se vad jag ska dra på mig för gamla trasor imorgon bara.