Jag har många i min klass från Riga som inte ens har sökt jobb ännu, utan bara njuter just nu. 
Jag är lite delad ifall jag är avundsjuk eller inte. Jag har lärt mig så otroligt mycket de 3 senaste veckorna, jag jobbar på min drömklinik och får jobba med det jag drömt om sedan jag var liten. Jag har ju gått och längtat efter det här så himla långe. 
Det blir väldigt långa dagar dock. 
På operationsdagar och när man är på KAVA så måste man ronda 07.30, vilket betyder att min klocka ringer 04.36. Idag stod jag på operation 13.00-17.30 så jag kom hem 19.30, haha prick en timme sen nu. 
Det är otroligt långa dagar med tanke på att jag gärna vill krypa ner i sängen 21.30, och då när man hör att ens kompisar fortfarande kan ta den där 3 timmar långa powernapen eller kolla på Netflix hela dagen utan att behöva bry sig. Jo, nog känner man sig överdrivet flitig nästan. 
Haha jag börjar ju jobba helg i mars så de kommer ju också försvinna. (Men pengarna rullar in woopwoop!!)

Jag kanske för någon sekund blir lite avundsjuk, men jag är otroligt tacksam över mitt jobb och jag har riktigt duktiga och kompetenta kollegor. En otroligt duktig handledare. Jag ser det svårt att misslyckas som kirurg med tanke på all kompetens som jag kan ta hjälp av. 

Imorgon är veckans sista jobbdag och jag har sovmorgon till 05.40, haha så löjligt lycklig över det för imorse var jag riktigt trött. 
På torsdag åker vi till Riga och det kommer bli underbart. Gud så kul vi kommer ha det! 
(null)

DOCTOR, läkare, surgeon,