Sista kursen någonsin som läkarstudent, och givetvis åker vi på och får en riktigt hemsk lärare. Totalt förnedrade och idiotförklarade lämnade vi klassrummet idag och imorgon vankas prov och presentation för var och en av oss. 
Problemet med många lärare här i Riga är att de tänker inte på att vi faktiskt bara är studenter och inte specialister i just deras ämne. Idag fick vi en rejäl utskällning för att vi inte visste vilka interleukiner som var specifika för lupus och det är så himla trist bara att man nu precis innan man ska börja hårdplugga inför state exam att de ska skrämma upp oss och anse att vi kommer misslyckas för att vi inte kan svara på dessa specifika frågor. Ibland har de bara helt orimliga krav på oss och det är lite trist när de är elaka, men men. Vi är härdade efter 6 år!
 
Min älskade lillebror har också börjat högskola nu i höstas och flyttat hemifrån och jag är så himla stolt över honom. 
Idag fick han tillbaka sin första tenta som han fick betyg 4/5, han är bäst. Även han läser sin drömutbildning så jag är så himla glad för hans skull. Han kommer bli något stort en vacker dag, helt klart. 
 
Min dator är verkligen på sluttampen nu. Haha den vill verkligen bara få lägga sig i koma och dö men det här är kanske sista presentationen jag gör för det här universitetet så nu får den fasen gaska upp sig.
Det är en fläkt i den som är trasig tror jag, så den blir överhettad och dör efter ca 30 minuters användning. Så måste den svalna i ca 1 timme innan man kan fortsätta. Haha förstår ni hur svårt det är att göra en PowerPoint? 
Har bara 1 slide kvar nu att göra så väntar på att den ska svalna så jag kan bli klar någongång. Haha detta är troligtvis det sista den gör, sen åker den i soporna. En ny dator är det första jag ska köpa när jag får lön, sååå skönt. 
 
Hoppas ni mår bra kompisar! 
 
 
 

Kommentera

Publiceras ej