Ny vecka och nya möjligheter. Känner mig sprallig idag utan att riktigt veta varför, kanske är för att jag ska gå och införskaffa mig ett par nya älsklingar till vintern snart. Ni får se senare vad det är jag har hittat på tihi. 
Är ledig idag så jag pluggar på här hemma med massa mikrobiologi och mysig musik. Ikväll ska vi iväg ett gäng på stand up med massa komiker. Haha får se vad letterna har hittat på för galenskaper. Sen ska jag till gymmet också.
 
 
I söndags åkte jag och Terese till det nya biblioteket. Helt galet fint är det, fruktansvärt påkostat dessutom haha. Det är säkerhetskontroller, man får lämna in jackan i en garderob och måste packa över sina saker som man ska plugga från till en genomskinlig väska man får i garderoben. Sedan får man inte ta med något ätbart eller drickbart innanför säkerhetskontrollerna. Kändes lite som på en flygplats, oerhört säkert är det iallafall och ruskigt fint.
 
 
Igår måndag så hade jag min sista mikrobiologi lektion innan colloquiumet som vi har nästa vecka. Känns helt okej faktiskt, galet mycket bakterier som jag inte får blanda ihop bara. Men har lång tid på mig att plugga så det ska nog gå bra.
Lagade världens godaste paj igår också. Terese inspirerade mig häromdagen när hon gjorde en så jag provade jag med och det blev riktigt bra. 
Hade i kyckling, kantareller, broccoli, aubergine, bladspenat, vitlök och kryddor. Omnom!
Sen hade jag kursen Nordic walking där vi går stavgång i 2timmar och efter det gick jag till gymmet för en timme. När jag sedan kom hem så blev det Paradise hotel-mys med Terese som hade bakat världens godaste daimkakor.