Jag började dagen med att dödförklara en patient, och när jag är påväg hem ser jag en kille hjälpa sin höggravida tjej in på förlossningen. Älskar verkligen att jobba inom vården, fan så fint det är.

Gillar verkligen att jobba med mina gamlingar också för det handlar inte bara om att de ska bli bättre och sen ska man skicka hem de i all hast, utan det är en otrolig planering inför hemgång och vi ser verkligen till att alla har en trygg hemgång och får det stöd och hjälp de behöver i hemmet efter sjukhusvistelsen. 

Det är så fantastiskt att man kan hjälpa andra med så mycket mer än bara den anledningen de söker vård för. 

Älskar de här gamlingar som är kring 85 år och fortfarande är tillsammans efter ett helt liv tillsammans. De är fortfarande bästa vänner, och de älskar varandra. Det är stort att få uppleva varje dag. Det är mycket dystert och tunga tillfällen i vården, men alla fina ögonblick man får gör allt så himla värt det.

Jag älskar att vara tillbaka på jobbet. Jag har fått så mycket beröm den här veckan redan och det värmer så otroligt gott i mitt hjärta att få höra. 

Älskar att bo i Sverige och ha så jäkla nära hem till min fina familj, däribland min fantastiska lillebror.
Han går i 9onde klass och tampas med alla nationella prov nu innan jul, och han är så duktig. Som han kämpar och gör det bra, jag är så jäkla stolt över honom. 
 
Nu ska jag snart sova igen. Jag bor i Uppsala men jobbar ju i Gävle men ändå kan jag gå upp 06.00 varje morgon för att hinna till tåget och hinna till sjukhuset för att börja 08.00. Så det är ju faktiskt helt okej. 
Hoppas ni mår bra!